TV.nu App har blivit uppdaterad

20 07 2008

Nu har Tv.nu App:en blivit uppdaterad. Det finns i alla fall en nyare version i iTunes och App Store och nyheter jag kan se såhär långt, tror jag, är att man nu kan se tablå för hela veckan när man väljer en kanal. Fortfarande kan man inte anpassa den efter sina egna behov men det tror jag kommer snart!

Efter kontakt med TV.nu:s utvecklingsavdelning har jag nu fått veta att det nog var en liten bugg som visade massor av uppdateringar och TV.nu har inte uppdaterat sin App. Dock så kan man räkna med att en uppdatering kommer senare under veckan då de redan har skickat iväg en till Apple för granskning och i denna ska de enligt mail tagit hänsyn till vad användarna har skrivit in om och jag kan bara hoppas på en version där man kan välja vilka kanaler man vill se samt en integration mellan TV.nu och själva Appen, kanske att man till och med kan ladda ner konfigurationer man har gjort på datorn och in i iPhonen!

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

20 07 2008
Johan

Har inte min iphone här, men finns det inte en ”Ändra” längst upp i hörnet på start-screenen som du kan välja kanaler under? Ser ut som det på screenshotsen.

20 07 2008
macblogg08

Nej tyvär, var ser du denna? Jag har nu kollat runt en extra gång i programmet men inte hittat någon stans att ändra kanalerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: