Hitta.se lanserar App till iPhone

30 07 2008

Nu har äntligen en av dem mest efterlängtade Appsen kommit till iPhone. Och det med råge. Hitta.se, som förövrigt är en formidabel söktjänst, har nu släppt en App som på ytan ser mycket enkel och avskalad ut, men under skalet ryms ett riktigt kraftpaktet! Man möts av två fällt och en knapp, det ena fältet heter Vad och det andra Var. När man sedan fyllt i ett  eller båda av fälten och klickar på sökknappen förflyttas man till en sida där sökresultaten kommer upp, men minskande relevans. Om vi nu säger att jag söker efter en person så klickar jag bara på det namnet jag söker och vips så visas telefonnummret, adress och en karta med var denne bor. Klickar man sedan på det lilla plustecknet längst ner till vänster kommer man in i ett kontaktformulär och hur enkelt som helst kan man lägga till personen man just sökte efter bland sina egna kontakter, komplett med adress, nummer och namn.

Integrationen mellan Appen och iPhone OS är formidabel och än så länge har jag inte hittat något att klaga på. Det enda som inte fungerade jättebra var integrationen mellan Maps och Appen, när jag klickade på en gatadress öppnades Maps men inget mera hände. Den måste också ta med sig adressen och visa beskrivning dit, annars är den funktionen värdelös!

Den får 4/5, men en bättre integration av Maps blir det en klar 5:a och antagligen den mest hjälpsamma och produktiva Appen du äger!

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: