iTunes Unlimited – sanning eller påhitt?

21 08 2008

Även om detta rykte inte riktigt har någon faktabaserad grund så tycker jag att det är värt att ta upp, mest för att det är en mycket intressant tjänst och något som jag tror många skulle haka på! iTunes Unlimited, obegränsade nerladdningar för ett fast pris (säg $129 som ryktet säger), men det finns en hake! Musiken som laddas ner ägs inte av den som laddar ner filen, den hyr bara musikfilen från Apple! En annan hake är att man endast skulle få tillgång till halva musikbibliotektet hos iTunes Store vilket är tråkigt om man nu hittar en låt som man då inte kan hyra.

Något som dock skulle motsäga detta är att Steve Jobs vid flera tillfällen har sagt att han tror att människor vill äga sin musik, inte hyra den, och med tanke på hur Jobs sköter Apple kan man nog ganska lungt säga att detta rykte antagligen inte kommer slå in!

Jag personligen tycker att en tjänst som denna nog skulle kunna fungera ganska bra, med den enda ändringen att man köper sin musik och därmed äger den och att man skulle få tillgång till hela biblioteket. Jag skulle personligen tycka att ett ”All you can eat” pris skulle vara ganska intressant, om det sattes på en rimlig nivå. Det skulle göra det möjligt för Apple att locka fler kunder och göra det möjligt för kunderna att testa på musik som man annars inte skulle köpt!

Vi får låta framtiden utvisa om detta rykte har någon sanningshalt eller ej!

Annonser

Åtgärder

Information

One response

21 08 2008
Special Event på måndag nästa vecka? « Macblogg08’s Weblog

[…] lansera iTunes 7.8. Rykten gör även gällande att Apple skulle lansera en ny tjänst kallade iTunes Unlimited. Detta är bara rykten och det har ännu inte gått ut någon inbjudan till journalister. Men har […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: