SAS väljer Mac

22 10 2008

När jag travade in på SAS loungen på Arlanda i morse möttes jag av en minst sagt oväntad nyhet. Där i det sk. Busniness Area:t stod det inte mindre än 4 st iMacs uppradade, den nya modellen! Det var den lilla 20 tummarem och man kände verkligen att hjärtat slog ett extra slag när man såg detta. Dock ska sägas att alla iMacs tyvärr körde Windows XP med Sidewalk Express vilket kändes som ett förräderi men snart kanske vi får se Macar på fler ställen och som då kör Mac OSX. Kan i alla fall säga att SAS inFlight Entertainment System är allt annat än buggfritt och helt plötsligt kan alldeles svart eller bara frysa. Kanske något företag skulle börja utveckla liknande program till Mac OSX så flygbolagen kan byta till den goda och stabila sidan!

bli

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

15 12 2008
Thomas Shen

Jag skriver på en sådan iMac just nu i Göteborgs Central, närmare bestämt i den stora 7-elevenbutiken som litter när ingången till Hotel G. Här finns två iMac uppradade! … dock kör de Windows XP …

Några problem jag redan stött på: vet inte om/hur högerklick fungerar; får inte den speciella google-sökfältet i IE att fungera.

🙂
Thomas Shen

15 12 2008
Sebastian

Sökfältet, om det är IE7, klickar du Ctrl+E för att komma till. Högerklick vågar jag inte svara på hur det skulle fungera dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: